Kistetrolley

Varenummer (SKU): 100761 Kategorier: ,

kr.22.990,00

Hos CistA har vi udviklet den ultimative løsning som gør det nemt og praktisk for én person at afhente og aflevere kister. Med denne fantastiske Kistetrolley kan du undgå de tunge løft og risici, der er forbundet med manuel håndtering, hvilket skaber en mere sikker og ergonomisk transport af kisten. Den ergonomiske udformning og den justerbare højde på Kistetrolleyen gør det muligt at tilpasse den til brugerens behov og dermed mindske risikoen for skader og belastninger.

Kistetrolleyen er yderst kompakt og nem at håndtere og kan let transporteres i bilen da den kræver minimal plads, når den er sænket til nederste position. Som en nyhed er overrammen blevet stationær så den ikke flytter sig, når kisten løftes i højden. Dette giver en mere stabil og sikker transportoplevelse for både bruger og kiste.

Kistetrolleyen er ikke kun praktisk og nem at have med på farten, men den er også ekstrem alsidig og kan tilpasses dine specifikke behov. Du kan let tage de punkterfri hjul af for at gøre Kistetrolleyen endnu mere kompakt, og der medfølger både drejbare og faste forhjul, samt 2 typer “spikes” så du hurtigt og nemt kan tilpasse Kistetrolleyen til den enkelte opgave.

Hos CistA går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vores Kistetrolley er ingen undtagelse. Bestil din Kistetrolley i dag og oplev den ultimative bekvemlighed, når det gælder transport af kister.

Højdevandring

260-850 mm

Løftehøjde

590 mm

Max kapacitet

180 kg

https://www.youtube.com/watch?v=BTb6gcwG5sc