Katafalk el-fremtræk – Highline

Varenummer (SKU): 04-01.0087 Kategorier: ,

kr.43.990,00kr.47.990,00

CistA’s terrængående katafalk med el-fremtræk er den ideelle løsning for kirker og kapeller, der ønsker at forbedre arbejdsmiljøet og tage vare på deres ansattes trivsel.

Katafalken er designet med et ergonomisk styresystem og en indbygget betjeningsboks, der muliggør tilpasning af hastigheden og en brugervenlig betjening. Dette gør katafalken praktisk og intuitiv at anvende. Derudover er katafalken udstyret med en kraftfuld el-fremdriftsmotor, der ubesværet kan køre igennem perlegrus, over dørtrin og op ad ramper. Motoren er i stand til at klare selv meget stejle stigninger, hvilket eliminerer behovet for manuel træk og skub, især på ujævne overflader og ved niveauforskelle i terrænet.

Vores Highline katafalk er udstyret med både en elektrisk kistebremse og en manuel kistelås for ekstra sikkerhed og kontrol. Ved blot at aktivere en trykknap på styret kan den elektriske kistebremse låse to af de fem ruller under kisten, hvilket giver øget stabilitet og forhindrer uønsket bevægelse under transporten. Derudover har katafalken to paneler, placeret på bag- og forkanten af toprammen, der giver brugeren mulighed for at sikre kisten yderligere.

Vores Highline-model er perfekt til kistereoler med to hylder og fås i to bredder på 65 og 75 cm.

Størrelse N/A
Højdevandring

380-1260 mm

Fremtræk

1-5 km/t – trinløs justering

Hjulbrems

Elektromagnetisk

Kistebrems

Elektrisk kistebrems

Max kapacitet

300 kg

https://www.youtube.com/watch?v=RKosZGtl_-M