Kistevogn manuel fremtræk

Varenummer (SKU): 100059-65 Kategori:

kr.59.990,00

CistA har i årevis samarbejdet tæt med krematorier, kapeller og bedemænd for at udvikle produkter, der opfylder deres behov og samtidig forbedrer arbejdsmiljøet og trivslen for de ansatte.
Et af vores mest populære produkter er vores kistevogn.

Vores kistevogn er specielt udviklet til at imødekomme behovene i områder med begrænset plads som sygehuse, krematorier og kapeller. Den slanke konstruktion af kistevognen gør den særlig velegnet til disse miljøer, da den har en lille venderadius og kan nemt manøvreres i snævre rum. Med det retningslåste centerhjulsophæng bliver håndteringen let, og man undgår unødvendige skub, løft og vrid.

Vores kistevogne er udstyret med både en elektrisk kistebremse og en manuel kistelås for ekstra sikkerhed og kontrol. Ved blot at aktivere en trykknap på styret kan den elektriske kistebremse låse to ud af de fem ruller under kisten, hvilket giver øget stabilitet og forhindrer uønsket bevægelse under transporten. Derudover har Kistevognen to paneler, placeret på bag- og forkanten af toprammen, der giver brugeren mulighed for at sikre kisten yderligere.

Vores Kistevogn er specialdesignet til reoler med op til tre hylder takket være dens ekstra høje højdevandring fra 39 til 205 cm.

Størrelse N/A
Højdevandring

390-2050 mm

Fremtræk

Nej – skubbes manuelt

Kistebrems

Elektrisk kistebrems

Max kapacitet

300 kg