Katafalk Manuel-fremtræk – Highline

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

kr.37.990,00kr.41.990,00

CistA’s Katafalk med manuel fremtræk er en ideel løsning til kirker og kapeller, der ønsker at forbedre arbejdsmiljøet og sikre de ansatte mod tunge løft. Katafalken er let at køre og meget brugervenlig. Den anbefales dog ikke til udendørsbrug, medmindre det er på et plant og fast område.

Katafalken har en løftehøjde fra 38 cm til 126 cm, hvilket giver en højdevandring på 88 cm. Vores Katafalk med manuel fremtræk passer til Kistereoler med 2 hylder og findes i to bredder på 65 og 75 cm. En bredde på 65 cm er ideel til kirker og kapeller med vanskelig passage og smalle gange.

Katafalken er udstyret med manuel kistelås, som kan aktiveres ved hjælp af to paneler på henholdsvis bag- og forkanten af toprammen. Derudover er Katafalken udstyret med elektrisk rullebrems, der låser to af de fem ruller ved at aktivere en trykknap på styret.

CistA’s Katafalk med manuel fremtræk er en driftssikker og holdbar konstruktion, der kræver minimal vedligeholdelse. Den er udført i en kraftig, sort pulverlakeret stålkonstruktion, som sikrer, at katafalken er yderst stabil under brug.

Størrelse N/A
Højdevandring

380-1260 mm

Fremtræk

Nej – skubbes manuelt

Kistebrems

Elektrisk kistebrems

Max kapacitet

300 kg